Bensin-, diesel & ELstopp?
vi hjälper dig 24H!

Ring för utkörning av bränsle, vi svarar dygnet runt! Ibland händer det att man glömmer att kolla hur mycket bensin, diesel el man har kvar i bilen eller lastbilen. Om det skulle vara så att du gjort just det så kan du ringa Donalds Bilbärgning så kommer vi ut med bränsle till dig så du kan ta dig vidare. Vi har resurserna!

Sök närmsta bärgningsbil

Glömt tanka eller ladda av misstag?

Det är lätt hänt!, man tror att man kan vänta och plötsligt står man där. Lugn, vi finns för dig och är snabbt på plats i Eslöv|Helsingborg| Kävlinge | Landskrona | Lund | Ängelholm | Skåne. I Sverige e det fortfarande inte böter på bensinstopp.

 

Ska du på bilsemester ? Då kan det vara bra att koll på  trafikreglerna. Visste du till exempel att det är förbjudet att få bensinstopp på autobahn, i Spanien måste du ha ett par extra glasögon i bilen och i Alabama är det förbjudet att köra med ögonbindel, bara så du vet!

Ring vår lokala bärgningsstation:

Eslöv: T. 0413 - 489 110

Helsingborg: T. 042 - 500 00

Kävlinge: T. 046 - 130 903

Landskrona: T. 0418 - 404 410

Lund: T. 046 - 130 903

Ängelholm: T. 0431 - 490 010

såhär gör du för att få hjälp vid bensin-, diesel eller elstopp

Vi är närmast dig, ring Donalds och lämna ditt telnr, regnr och position, gärna försäkringsbolag så hjälper vi dig snabbt när du behöver hjälp med vägassistans och bärgning. Vi har resurserna 24H

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme

Vi värderar er upplevelse högt!

Till våra recensioner