Boka trailertransport

Boka‎ via telefon eller online här

Trailer transport i Skåne?

Ett komplett avtal, från beställning av maskintransport till leverans. Välj oss för maskintransport av dina maskiner Eslöv|Helsingborg| Kävlinge | Landskrona | Lund | Ängelholm | Skåne så får du en god service där allt är ordnat direkt från beställning till leverans. Vi kan hjälpa er att ordna med alla nödvändiga tillstånd och löser allt material så att du bara kan luta dig tillbaka och vänta på din Maskin. Boka per telefon dygnet runt eller bokning via mail sker 36 timmar före assistans.

 

Donalds Bilbärgning hjälper gärna till med transport av maskiner  liftar, grävmaskiner, truckar, vältar, hjullastare, dumprar och läggare. Vi flyttar maskiner avsedda för industrin, och beroende på dina önskemål löser vi en tjänst som passar för just er. Vi bokar både lättare och tyngre maskintransporter. Vi är då snabbt på plats!

Ring vår lokala bärgningsstation:

Eslöv: T. 0413 - 48 91 10

Helsingborg: T. 042 - 50000

Kvälinge: T. 046 - 13 09 03

Landskrona: T. 0418 - 40 44 10

Lund: T. 046 - 13 09 03

Ängelholm: T. 0431 - 49 00 10

Boka trailer transport

Boka Trailertransport

såhär gör du för att boka trailertransport

Vi är närmast dig, ring Donalds och Lämna ditt telnr, regnr och position, gärna försäkringsbolag så hjälper vi dig snabbt när du behöver hjälp med vägassistans och bärgning. Vi har resurserna 24H

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme

Vi värderar er upplevelse högt!

Till våra recensioner