Transporter i Skåne -  vid krävande eller enkla uppdrag.

 

Vi har transporterat 1000-tals fordon åt nöjda kunder i hela norden, allt i från mopedbilar till extrema sportbilar. Även upphämtning av havererade/krockade bilar eller transport av bilar till utställningar & mässor, transport av motorcyklar,  grävare och stora & små maskiner.

Självklart kör vi för bilfirmor, bilverkstäder och maskinuthyrare.

 

Ring oss vid kort framförhållning! T. 042 - 50000

Eslöv|Helsingborg| Kävlinge | Landskrona | Lund | Malmö | Ängelholm | Skåne. Transporter inom hela Norden. Vi har resurserna - Donalds Bilbärgning

Förfrågan eller boka transport

Biltransporter

Vi utför biltransporter och transporter av fordon som lastbilar, bussar, MC, husvagnar och mycket mer! Vi transporterar även krockade eller skadade fordon.

Maskintransporter

Donalds Bilbärgning är specialister på transport av maskiner med låglastande släpvagnar. Välkommen att kontakta oss om maskintransporter i Västra Götaland.

Skrotbilstransport

Vi är experter på bärgning, Donalds bilbärgning har bärgningsbilar som är perfekta för alla situationer och hjälper dig dygnet runt. Vi bärgar i hela Sydsverige och är aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Det går bra att kontakta oss online eller via telefon.

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme

Vi värderar er upplevelse högt!

Till våra recensioner

Snabb insats

Trevlig personal som omgående löste problemet!!

Ove - 10/02/2020

Bra service

Alltid bra service!

Fredrik - 01/02/2020

såhär gör du för att boka en transport

Vi är närmast dig, ring Donalds och lämna telnr, vad du behöver hjälp med, till och från adress och avresedatum så hjälper vi dig snabbt när du behöver hjälp med en transport. Vi har resurserna 24H