Bärga bilen till verkstad? | DONALDS

Det är lätt hänt!, man tror att man kan vänta och plötsligt står man där. Lugn, vi finns för dig och är snabbt på plats i Skåne. Ring oss dygnet runt på 042-50000 och beställ tid och pris för biltransport i Skåne och inom Sverige. Behöver du vägassistans så ring vår larmcentral direkt oavsett tid på dygn. Vi finns alltid ett lokalt samtal bort. På plats inom 20-30 minuter. Är det inte bråttom kan du enkelt göra en prisförfrågan online, vi återkommer med ett pris inom kort.

Vi på DONALDS samarbetar med många bilverkstäder i

Eslöv |Helsingborg| Kävlinge | Landskrona | Lund | Malmö | Ängelholm | Skåne

 

Prisförfrågan transport verkstad

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Ingen fil vald

Beställare

Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Donalds Bilbärgning att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Bärgning till verkstad: 

042 - 50000

VI HAR RESURSERNA | EST 1995

Bärga-bilen-till-verkstad

Biltransport i Skåne

Donalds Bilbärgning hjälper gärna till med transport av bilar, husbilar, lätta lastbilar, motorcyklar, båtar och skrotbilar mm. Vi  transporterar och beroende på dina önskemål löser vi en tjänst som passar för just er. Vi bokar både lättare och tyngre fordon. Vi är då snabbt på plats!

Fordons- & maskintransport i Skåne

Vi har transporterat 1000-tals fordon åt nöjda kunder i hela norden, allt i från mopedbilar till extrema sportbilar. Även upphämtning av havererade/krockade bilar eller transport av bilar till utställningar & mässor, transport av motorcyklar,  grävare och stora & små maskiner.

Självklart kör vi för bilfirmor, bilverkstäder och maskinuthyrare.

Tungbärgning i Skåne

Genom SOS international erbjuder tungbärgning och annan vägassistans  för ditt tunga fordon dygnet runt. Kontakta oss om du t.ex. vill bärga lastbil eller få annan typ av väghjälp. Önskar du få fordonet bärgat till en specifik verkstad som tex Volvo Action Serviceverkstad, Scania Assistance verkstad, Mercedes-Benz Service24h verkstad eller Mobile24 – MAN-servicejour mm är det inga problem.

Våra kunder säger...

" Behöver man bärgning är det detta nummer man ska ringa. Dem löser det snabbt! Trevligt kundbemötande dessutom! 5/5 "

Eneas Hållsten

" När bilen krånglar då e ni våra änglar på vägen. Hjälper, stöttar o fixar"

 

heidi olsson