Prisförfrågan - boka transport i Skåne

Donalds flakbärgare är gjorda för att transportera bilar med vikter upp till 12 ton. Bilfrakt av bilar, veteranbilar, specialbilar, maskiner, bodar och båtar i hela Sverige. Vår utdragbara trailer lastar vi drygt 27 ton! Här kan du även boka TMA-bilar. Vi transporterar fordon till och från Skåne, enkel eller T/R.

Vi har resurserna i Eslöv|Helsingborg| Kävlinge | Landskrona | Lund | Ängelholm | Skåne

Prisförfrågan eller boka transport

Boka transport
Prisförfrågan
Ingen fil vald

Avsändare

Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Donalds Bilbärgning att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Biltransport

Donalds bärgare är personlig, utför smidigt,  med stor omsorg och erfarenhet transport av din bil, båt, husvagn och traktor dit du önskar.

Maskintransport

Vi tar hand om långa, breda, höga, tunga eller på annat sätt krävande transporter. Vi skräddarsyr specialtransporter enligt era behov. Begär ett prisförslag!.

Skrotbilstransport

När du skall skrota bilen ordnar vi det. Snabbt och enkelt. Boka online. Skrotbilar hämtas dygnet runt. Boka online eller ring.

Trailertransport

Vi utför tidseffektiva maskinflyttningar, montage samt tunga lyft & transporter. Till och från Skåne, enkel eller T/R

Vi har resurserna

I Skåne finns Donalds Bilbärgning | Est. 1995

Boka en TMA-bil

Vi kan vägsäkerhet! Våra TMA-bilar skyddar vid arbeten utmed vägarna vid såväl planerade entreprenader som akuta insatser.

Hjärtstartare

Vårt Bärgningsföretag i norra europa har utrustat våra fordon med en akutväska innehållande första hjälpen material och en Hjärtstarter.

Luftkuddar

Luftkuddar

Donalds har ett komplett set med lyftkuddar för att på ett så skonsamt bärga ett fordon utan att tillföra några ytterligare skador. 

Ring oss med kort varsel om det behövs!
Tel. 042 - 50 000

När man vill ringa världens bästa bärgare!